RSS
Srijeda, 22.10.
Pojačan nadzor korištenja sigurnosnog pojasa PDF Ispis E-mail
Autor Koprivnica.net   
Petak, 09 Ožujak 2012 15:45

Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu koji ne koriste sigurnosni pojas i povećala razina sigurnosti prometa na cestama, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke od ponedjeljka, dana 12. ožujka, do nedjelje, 18. ožujka, provoditi će se pojačani nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

.......................................................

blog comments powered by Disqus
 

Poziv obrtnicima i poduzetnicima na sudjelovanje u Bijelim noćima povodom Dana Grada Koprivnice

Sri, 22.10.2014.

Obrtnici i poduzetnici! I ove godine vas pozivamo da se uključite u akciju „Bijele noći" povodom Dana Grada kada produženim radnim vremenom i posebnim popustima obilježavamo ovu proslavu.

Oprezno u prometu!

Sri, 22.10.2014.

Sukladno vremenskim prognozama do kraja tjedna očekuju nas obilne kišne oborine uslijed kojih će kolnici biti mokri i klizavi. Kako bi izbjeglo događanje prometnih nesreća i ozljeđivanja osoba u prometnim nesrećama tijekom kišnih padalina, podsjećamo sve sudionike u prometu da mokri...

Malci muzealci uče o grafičkom dizajnu

Uto, 21.10.2014.

Nakon što su upoznali tekstilni dizajn, ove subote Malci će upoznati grafički dizajn i pripremiti se za nadolazeću izložbu te postati vizualno prepoznatljivi – stvaranjem logotipa za program Malci muzealci uz pomoć mladog dizajnera Andrije Večenaja.

Sportski susreti korisnika domova u srijedu u Domu za starije i nemoćne u Koprivnici

Uto, 21.10.2014.

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica je u srijedu, 22. listopada 2014. godine domaćin „Sportskih susreta korisnika domova". Očekuje se dolazak gostiju iz desetak domova sjeverozapadne Hrvatske.

Besplatna pravna pomoć građanima u srijedu u Koprivnici

Uto, 21.10.2014.

U srijedu, 22. listopada Koprivnicu će posjetiti studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu koji u sklopu projekta Pravne klinike pružaju besplatnu pravnu pomoć građanima. Dežurstvo će biti u Vjenčaoni, Zrinski trg 1, Koprivnica, od 10 do 12 sati.

Obavijest korisnicima usluge odvojenog skupljanja otpadne plastike i papira

Pon, 20.10.2014.

Obavještavamo korisnike da se s danom 1. studenoga 2014. godine proširuje područje obuhvaćeno odvojenim skupljanjem plastičnog otpada i otpadnog papira putem zasebnih žutih i plavih vreća, prema niže objavljenom rasporedu.

Iz drugih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Iz stranih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu