RSS
Petak, 25.04.
Pojačan nadzor korištenja sigurnosnog pojasa PDF Ispis E-mail
Autor Koprivnica.net   
Petak, 09 Ožujak 2012 15:45

Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu koji ne koriste sigurnosni pojas i povećala razina sigurnosti prometa na cestama, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke od ponedjeljka, dana 12. ožujka, do nedjelje, 18. ožujka, provoditi će se pojačani nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

.......................................................

blog comments powered by Disqus
 
Radionica povodom Svjetskog dana kamere obskure

Radionica povodom Svjetskog dana kamere obskure

Čet, 24.04.2014.

Povodom Svjetskog dana Kamere obskure Foto grupa "Zoom" pri OŠ "Antun Nemčić Gostovinski" Koprivnica organizira dvodnevnu radionicu kamere obskure.

Izložba "Zlatna vina Alpe-Adria 2014."

Čet, 24.04.2014.

Koprivničko-križevačka županija, Zajednica udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije Pozivaju Vas na sudjelovanje na izložbi vina „ZLATNA VINA ALPE ADRIA 2014." koja će se održati 7. lipnja 2014 godine u prostorima Hotela Picok u Đurđevcu (Koprivničko-križevačka županija), Trg sv. Jurja 9.

Plesna predstava Marjane Krajač za Svjetski dan plesa

Plesna predstava Marjane Krajač za Svjetski dan plesa

Čet, 24.04.2014.

U utorak, 29. travnja obilježava se Svjetski dan plesa, a Centar za izvedbene umjetnosti Varaždin dovodi predstavu priznate zagrebačke autorice Marjane Krajač.

Dinarska kokica na novoj poštanskoj marki

Dinarska kokica na novoj poštanskoj marki

Uto, 22.04.2014.

Iz Korporativnih komunikacija Hrvatske pošte izvjestili su kako je šarenilo proljeća ponovno našlo svoje mjesto na poštanskim markama Republike Hrvatske. Kao što je nedavno izdala poštanski blok s motivima prirode povodom 125. obljetnice zagrebačkoga Botaničkog vrta, Hrvatska pošta je sredinom...

Promocija knjige "Živjeti i voljeti nakon raka"

Sub, 19.04.2014.

Galerija Stari grad Đurđevac i Udruga žena Narcise Đurđevac organiziraju promociju knjige „Živjeti i voljeti nakon raka".

Dođite na 5. dan Kreativnog biznisa, ulaz besplatan

Čet, 17.04.2014.

Sve što malom poduzetniku treba glavna je tema jubilarnog, 5.Dana kreativnog biznisa, prepoznate trosatne poslovne manifestacije u organizaciji marketinške agencije Kreativna Vjeverica. Biznis konferencija održat će se 24.travnja u zagrebačkom hotelu Palace s početkom u 17.45 sati.

Iz drugih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Iz stranih medija

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

Aktualne najave